Mobilitzacions 2 juny 2020 #VidaAbansQueCapital

Galeria!

SABADELLRAVALEIXAMPLE DRETMOIÀONDAGUINARDÓNOU BARRISSANTSGRANOLLERSL'HOSPITALET…més de 70 convocatòries arreu dels Països Catalans!

#HemRecuperatElsCarrers!

Les mobilitzacions ‘La vida abans que el capital #RecuperemElsCarrers’ creixen i es consoliden arreu dels Països Catalans en las seva tercera setmana!
????Avui hem tornat amb força a places i carrers de més de 70 pobles i viles! Podem afirmar que hem recuperat els carrers i cada cop en som més! Perquè ens hi van els drets i ens hi va la vida i perquè aquesta crisi no la pagarem.
✊Volem pa, sostre, papers i treball per a tothom. Volem nacionalitzar i reconvertir la Nissan, i prohibir els acomiadaments a les grans empreses amb beneficis. Volem acabar amb l’esclavatge als temporers de Ponent i arreu. Volem cobrar els ERTOs d’una vegada. Ens volem vives i lliures del patriarcat. Volem més sanitat pública i menys policies. Volem pensions dignes. Volem repartir el treball i la riquesa. Volem acabar amb la repressió i els abusos policials. Volem la llibertat de totes les preses polítiques. Volem la plena sobirania. Volem una vida digna.
????Fem una crida a seguir estenen les mobilitzacions arreu de pobles i barris. I a augmentar la intensitat! Acumulem forces i preparem-nos per passar a l’ofensiva.
???? Ens heu fet arribar fotografies i vídeos des de la Plana Baixa, Gràcia, Banyoles, Horta, l’Hospitalet, Capellades, Sabadell, Nou Barris, Castellar, Santpedor, Sants… Demà les trobareu a la web i en aquest canal! Podeu seguir enviant-ne a través del bot https://t.me/vidaabansquecapitalbot
????Vam començar a 6 places la primera setmana, vam créixer a més de 40 la següent i avui hem passat de les 70 mobilizacions. Dimarts vinent hem de ser moltes més!
????⬛️Perquè els seus beneficis són la nostra misèria, posem la vida abans que el capital. Visca la lluita de la classe treballadora!!